Tocanita de ceapa cu pulpa de porc

de gaby_gabytza in Porc, 25 Ian 2013 | 3556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 4 cepe
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 100 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • boabe de ardei iute
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpa de porc:

Carnea se spala si se taie bucati. Se prajeste in uleiul incalzit dupa care le scoatem pe un servetel absorbant. In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa sa se caleasca putin, ardeiul tocat, rosiile tocate marunt si lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam pasta de tomate (optional), vinul si sucul de rosii, foile de dafin si condimente dupa gust. Lasam sa fiarba cca 5 minute dupa care adaugam carnea si lasam sa fiarba pana se formeaza un sos. La final adaugam patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpa de porc